Uthyrning

VAD KAN JAG HYRA?

MTB för trail, crosscountryraketen Giant Trance
MTB för downhill och trail består av Giant Reign. 
Elscooter
Ett antal vintagecyklar som passar i city

FÖRREGISTRERA FÖR SNABBARE HANTERING

Vi kan lättare tillgodose era önskningar om ni förregistrerar  innan ni kommer, görs enkelt via knappen nedan.

HYRESVILLKOR

  • Legitimation är obligatoriskt vid hyra av utrustning.
  • Hyrestagaren är skyldig att återlämna utrustning inom angiven tid, förlängning av hyra skall göras innan hyrestiden gått ut.
  • Ej återlämnad utrustning debiteras med fullt värde.
  • Betalning för hyra sker alltid i förskott. Återbetalning görs endast vid sjukdom och uppvisande av läkarintyg.
  • Hyrestagaren är fullt ersättningsskyldig för skadad eller saknad utrustning. Undantag är  skador som beror på fabrikationsfel eller vid olyckshändelse som är rapporterad till liftpersonal.
  • Hantering av personuppgifter – De personuppgifter som kunden lämnar till Lagg & Hoj AB hanteras med största respekt. Vårt sätt att samla och lagra information följer Personuppgiftslagen, SFS 1998:204. Lagen bygger på gemensamma regler som har beslutats inom EU.

OM DIN UTRUSTNING BLIR STULEN

Om din hyrutrustning blir stulen så blir du återbetalningsskyldig för det begagnatvärdet som gäller vid tidpunkten. Stölden täcks dock normalt av ditt hemförsäkringsbolag med en självrisk om ca 1.500 kr. När du hyr utrustning hos Lagg & Hoj är utrustningen skyddad genom din hemförsäkring. Har du ingen hemförsäkring råder vi dig att teckna en separat försäkring för att skydda dig vid en eventuell stöld. Försäkringsbolagen tar dock ut en självrisk vilket reducerar det belopp som betalas ut till dig som hyrestagare när olyckan är framme.